QUI SOM


SMC Anoia és una entitat que van fundar pares, mares, familiars de persones amb algún problema de salut mental, l’any 1998. Buscaven trencar amb l’aïllament que vivien els seus fills i filles. Van decidir tirar endavant el projecte club social Aidar, servei de cartera de serveis socials.

El club social esdevé un recurs de rehabilitació psicosocial comunitària que pretén, mitjançant l’oci inclusiu, millorar la qualitat de vida de les persones amb aquesta problemàtica.

Som un equip multidisciplinar al servei de les persones que vetllem per donar suport, guia i acompanyament professional.

El nostre objectiu és millorar el concepte i la vivència de la Salut Mental per a la persona, la seva família i l’entorn social que l’envolta.

 

Junta directiva

Sra. Montserrat Garcia – Presidenta

Sra. Dolors Valiente – Vicepresidenta

Sra. Neus Vilardell – Secretària

Sra. Maribel Garcia – Vocal

Sra. Cristina Farrés – Vocal

Sr. Antonio Carmona – Vocal

 

 

Professionals

Fran Fernàndez

Director SMCAnoia

Llicenciat en psicologia per la UB. Executive MBA per EAE. Amb experiència contrastada tant en la direcció com en la gestió d’entitats del tercer sector tant de la discapacitat intelectual com en la salut mental. 

Mercè Garcia

Coordinadora Club Social Aidar

Graduada en Educació Social, formació en l’àmbit de la Salut Mental, patologia dual i Addicions, Serveis Assistencials en Salut Mental i Resolució de conflictes. 

Larissa Ferrer

Integradora Social

Candela Aguilar

Candela Aguilar

Educadora Social

Candela Aguilar

Bernat Pla

Integrador Social

Formació en gestió d’emocions i taller de comunicació eficaç. Curs de voluntariat i monitor de lleure. Com a tasques socials he treballat de monitor al banc de Queviures d’Igualada. 

Anela Dergic

Integradora social

Cursant el Grau en Educació Social, amb formació en habilitats de coaching i formació en violència masclista i salut mental. 

Tatiana Martos

Educadora social

Graduada en Educació social, formada en Axiometria, i Màster en Psicoteràpia i Estats Expandits de Consciència. Dedicada des de fa 10 anys a l’àmbit socieducatiu, i centrada en els últims anys a l’Educació Emocional i al Mindfulness.

Vols ajudar-nos ?