SM ANOIA IGUALADA

Salut mental Anoia és una associació que van fundar pares, mares i familiars de persones amb alguna problemàtica de salut mental, d’Igualada i la comarca de l’Anoia, l’any 1998. Buscaven trobar un espai on poder compartir vivències i donar-se suport mutu.
L’any 2002, es va decidir tirar endavant el projecte “Club Social Aidar”. Davant l’evident necessitat de trencar l’aïllament dels seus fills i filles.Des d’aleshores som un recurs de la cartera dels Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya. Una entitat sense ànim de lucre.

EL NOSTRE EQUIP

Els nostres objectius són proporcionar una estructura de suport social per a persones amb problemàtica de salut mental i millorar el concepte i la vivència de la salut mental per a la primera persona, la seva família i l’entorn social que l’envolta. Actualment, col·laborem amb organitzacions públiques i privades per la defensa dels drets de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies, fent visible aquest col·lectiu.

ORGANIGRAMA

Organigrama

EQUIP TÈCNIC

Som un equip multidisciplinari al servei de les persones que vetllem per donar suport, guia i acompanyament professional.

L’equip professional del servei està format per un psicòleg/a, un educador/a social i dos integradors/res.

Equip Tècnic
Serveis

ELS NOSTRES PROFESSIONALS

Junta directiva

Sra. Montserrat Garcia
Sra. Montserrat Garcia Presidenta
Sra. Dolors Valiente
Sra. Dolors Valiente Tresorería
Sra. Cristina Farrès
Sra. Cristina FarrèsSecretària
Sra. Maribel Garcia
Sra. Maribel Garcia Vocal
Sr. Montserrat Duran
Sr. Montserrat Duran Vocal
Fran Fernàndez
Fran FernàndezDirector
Camila Jara
Camila JaraEducadora social
Anna Muixí
Anna Muixí Integradora social
Jordina Font
Jordina Font Integradora social