Algunes activitats per a les famílies

 

ACTIVITATS PER A FAMÍLIES 2017

 

 

1. Sortida a Igualada per celebrar la “Calçotada”

El dia 1 d’abril de 2017 s’ha organitzar una sortida a la ciutat d’Igualada les famílies i socis de l’entitat i compartir un dinar amb els familiars que participen del programa. El menjar va ser una Calçotada, aquestes són una tradició a Catalunya que l’associació celebra des de fa ja diversos anys. L’activitat va ser proposada pels socis i de famílies de l’Associació. Finalment un total de 20 persones més un monitor van anar a la sortida.

 

2. Sortida el 20 de maig a Girona “Temps de Flors”

Els socis i familiars de la nostra entitat organitzem de manera conjunta una sortida a la ciutat de Girona per gaudir d’un acte primaveral internacional conegut com “Girona, temps de flors”. La ciutat es vesteix per una gran paleta de colors, decorant els racons més simbòlics de la ciutat per increïbles mostres i decoracions florals; una exposició oberta al món.A les 08,30 del matí, 24 socis de la nostra entitat sortien de l’estació d’autobusos d’Igualada per dirigir-se a la província de Girona.

 

3. Hort ecològic. Inici a l’ abril, cada dilluns

 L’entitat realitza un hort ecològic cedit al poble veí de Vilanova del Camí. És una activitat oberta als socis i sòcies, familiars i usuaris. Es realitza cada dilluns al matí.

 

4. Tallers de manualitats. Inici 31 de maig i tots els dimecres de final de mes.

 Activitat que era inicialment per a les famílies però que es va obrir a tothom.

 

5. Taller de risoteràpia pels socis i sòcies. 13 y 27 de juliol de 2017

Taller que van demanar fer els socis i sòcies de l’entitat per poder compartir un espai amè i dirigit per una tallerista de la ciutat d’Igualada. La seva finalitat és deixar de banda les preocupacions, alliberar tensions i riure una bona estona.

 

6. Gimnàstica suau

 Una altra activitat per a les famílies i, a posteriori, oberta a tothom.